ERVIN FTW

Önök sajnos teljesen elfelejtettek hosszútávon gondolkodni

2018. május 15. - Szalai Ervin

Ellenzéki oldalon nincs megfogható, átélhető, érthető, értelmes, használható, létező vízió. Nincs egy épkézláb narratíva, ami támpontot adhat a választóknak, kik is akarják a szavazatukat és mit szeretnének elérni vele. Kérem Önöket, ne kezdjenek el PROGRAMOKAT keresni butikpártok honlapjain, mert nem erről van szó. 

Hogyan képzelik el Magyarországot 30 év múlva? Mi az, amit átadnának az akkor családot alapító fiataloknak? Milyen országban, hol mennének magyarok nyugdíjba 2038-ban? Nyugdíjba mennek-e egyáltalán az emberek 2038-ban? Vagy egy olyan országot szeretnének, ahol mindenki egész életében dolgozik? Mit fog jelenteni nem csak az, hogy család, de hogyan kell majd azt megalapítani? Amúgy választóik mit gondolnak ezekről a kérdésekről? Az kevés, hogy a következő egy-két ciklusban mit kéne "modernizálni", mire kéne több pénzt költeni, kit kéne leváltani. 

Szóval mit kell? Természetesen nyerni. De 30 év múlva. El kell érni, sőt, azt kell elérni, hogy Magyarország addigra olyan legyen, amilyennek a választókkal közösen megálmodják. 

 

Üdvözlöm,

ez itt az Ervin FTW blog. Amire itt számíthat, az egy eltartott kisujj. Magyarország egyik legnagyobbja. Gyönyörű kisujj, egyszerűen hatalmas.

És Az Igazság felé mutat. Bámulatos. 

Köszönöm! Toljuk! 

süti beállítások módosítása